Monday, August 24, 2009

Special Merdeka Giveaway – Laptop Bag

Littlemama having a special giveaway – the very first in her blog..
Congratulations Littlemama
The grand prize is this gorgeous brand new…..


Helen Keller Lady Laptop Tote from AliceWonders.com worth RM119!

Wow!!! Thats make me more excited!!!
Saya nak... Saya nak... I want it...!
Tambahan pula caranya mudah sangat...
No voting. No need to become a follower… tapi kalau nak follow pun boleh.
Saya pun dah follow.. Before nie dtg jenguk jer... Hehehehehe...
Syarat lain just follow step kat bawah nie...
1. Tell me what you think of this blog content by leaving a comment here.
Komen mesti pasal blog entry sahaja (bukan pasal teknikal macam
layout ke… kaler ke, header ke…he..he)….
Clue: Apa yang me tulis ni best sebab apa, kalau tak best pulak pasal apa,
bahasa yang dipakai boleh faham ke, apa lagi you all nak me tulis etc…
Komen & cadangan so that I can improve my writing in future.

2. Write an entry in your blog about this contest (with link back here).
Jangan lupa mention pasal entri anda di sini.
Terms and Conditions

- Contest starts from today, 17th to 31st August 2009.
- Contest opens to Malaysian only (tak kira la duduk kat Malaysia ke,
Jepun ke, Kutub Utara ke, Afrika ke… janji rakyat Malaysia)
- Winner(s) will be selected by a Lucky Draw.
- Confirmed prize is the Laptop Bag but I would consider adding more
prizes later on (balik godek harta karun dalam study room…he..he)
It was very simple and easy rite???
Winner will selected using lucky draw...
Please...Please... Pick me....
I want that bag....




8 comments:

  1. I'm trying to comment again. Masuk ke tak ...

    ReplyDelete
  2. Owhhh... sudah dapat komen ler ...
    Hokey, good luck utk all kontes yg u join!!

    ReplyDelete
  3. Thanks Precious sudi menjengah blog saya...
    And thanks 4 da wishes....

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan & Salam Perkenalan...
    azie tny pasal komen saya dlm blog naz(http://is3riziburikazz.blogspot.com).
    doc ambik air tulang belakang, result yg kuar kata sepupu saya kena jangkitan paru2. ada kuman..
    doc kata lagi dia x akan apa2 sbb dapat kesan penyakit dgn cepat.
    ramai org kata kalo ambik air tulang belakang boleh jadi cacat.time tu ramai yg salah kan mcik saya sbb benarkan doc ambik air tulang belakang.mcik saya tny doc, betul ker ambik air tulang belakang boleh cacat?, doc kata x.
    air tulang belakang tu utk kesan jenis penyakit.
    xtau la nak terangkan.
    tu la yg mcik saya ckp. saya xpandai sgt.. cuma kesian bila dgn baby sakit.

    ReplyDelete
  5. Owh.. okey. Thanks a lot sudi reply comment saya.

    ReplyDelete
  6. wohooo... dah boleh komen..good luck aziera

    ReplyDelete
  7. Thanks Kak Tikah.... Jom la join.

    ReplyDelete

Feel Free To Leave Your Comment Lor....