Thursday, November 19, 2009

Contest - Aksi Si Comel

Nama saya Imran.. Saya nak join contest lg..
Contest yg dah lama diketahui..
Dah siap entry tp dok terperuk dlm box sbb x leh nak upload gambar lg..



Wah.. Wah.. Wah.. Menarik beno bunyi nyer..
Contest nie anjuran Pn. Wan Anie di blognya ~Tinta Comel Lote~
Kalau ada yg blm join lagi, jom la kita meriahkan contest nie..
Klik kat SINI utk check syarat2 nyer..
Cepat tau, sampai 20 Nov 09 jer..

Nama: Muhammad Ali Imran B Mohd Subky
Tarikh Lahir: 26 Okt 2008
Umur:
1 tahun


Aksi yg sedang dilakukan oleh Imran dlm gambar di atas ialah menonggeng sambil sengih. Ntah mana plak dtg perangai nie. Balik dr nursery ari tue, tgh dok main tiba2 dia tonggeng mcm tu sambil sengih2.. Semakin besar makin bermacam pe'elnyer.. Skrg nie mcm2 iklan dlm tv yg dia suka tgk.. Ni silap2 dia tiru aksi abg2 kat nursery...

Okey, saya cadangkan Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop agar:-

1. Membuat satu kad keahlian. Jadi setiap kali ada promosi mereka
akan mendapat keistimewaan sbg ahli.
2. Malah mereka boleh mengumpul point setiap kali melakukan pembelian.
point ini boleh digunakan utk menebus hadiah seperti voucher membeli belah.
3. Juga boleh menawarkan diskaun kpd para ahli setiap kali mereka
menyambut hari lahir.
4. Untuk setiap pakaian yg dijual, akak boleh letakkan saiz pakaian tersebut
(labuh, lebar). Saya pernah nampak konsep nie dlm online shop.. Ini dapat memudahkan pembeli membuat anggaran saiz baju. Terutama kalau saiz badan anak tak sama dgn kanak2 lain.. (Susah nak agak saiz kalau x der ukuran tue)

Akhir sekali saya nak ucapkan terima kasih kepada para penaja contest nie iaitu:-




2 comments:

  1. timo kasih tlg meriahkan contest nih... semua syarat da ok..

    sy akan dtg jengah lagi... good luck!

    ReplyDelete

Feel Free To Leave Your Comment Lor....